Nye Aston Martin modeller på Ringen

Vår faste fotogtraf på den tyske racingbanen Nürburgring knipset disse to Aston Martin-modellene for ikke lenge siden.

Publisert
Sist oppdatert

Det er hevet over en hver tvil om at Aston Martin er inne i en modelloffensiv. I en av og samme bildeserie klarte vår fotograf og fange to nye modeller. Den minste av de, den sorte på bildene, skal være en Porsche 911 og Ferrari 360 konkurrent. Den ble vist som konseptbil på bilutstillingen i Detroit tidligere i år og het da AMV8.

Kompressor

Motormessig er det mest sannsynlig at det havner en V8 med kompressor under panseret. Effekten er litt usikker, men mye tyder på at den vil ligge på rundt 450 hestekrefter. Det vil si at den posisjonerer seg mot Porsche 911 Turbo og Ferrari 360 som har henholdsvis 420 og 400 hestekrefter. Du vil kunne velge mellom manuell girkasse og en sekvensiell girkasse ala den som finnes på Vanquish. Hva den vil hete er foreløpig helt i det blå. Spekulasjonene går på om den kanskje skal hete DB5. Da kopierer den i så fall navnet til den første bilen til James Bond.

GT-bil

Den hvite bilen på bildene er en større modell som muligens skal hete DB9. Dette blir en større GT-bil som for eksempel kan bli en konkurrent til Ferrari 575 og/eller Mercedes CL 600. Motoren kan bli den samme som sitter i Vanquish. Det vil si en seksliters V12 motor med 460 hestekrefter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer