Nye Audi A4 kabriolet

Audi er tydeligvis nesten klar med sin oppfriskede A4 kabriolet. Den har, som sedan og stasjonsvogn-utgavene før den, vært igjennom en ansiktsløftning.

Publisert
Sist oppdatert

Sommeren nærmer seg, og Audi ønsker nok å være klare med nye A4-kabriolet til sesongstart. I praksis dreier dette seg om en oppgradering midtveis i livssyklus, som det nå har blitt obligatorisk å gjennomføre.

Glupsk og aggressivt utseende

Disse bildene viser den nye kabrioleten, i vanlig variant og i S-line utførelse, på vei ut av fergen fra Sverige. De viser at bilen har fått samme overflatebehandling som de øvrige variantene i modellrekken. Det betyr redesignet støtfanger og tåkelykter, skrånende, buede frontlykter som gir bilen et hissig uttrykk, og den nye varemerke-grillen, som får den til å se sulten ut.

Ulv i ulveklær

Både overflate og innmat har vært gjenstand for endringer. Det er å forvente at nye A4 kabriolet vil få revidert hjuloppheng for forbedrede kjøreegenskaper samt kraftigere bremser. Likeledes kan vi regne med at V6- og turbovariantene vil få hastighetsavhengig servostyring, som tidligere var forbeholdt S4-modellene. Relativt begrensede endringer vil komme interiøret, som allerede fra før er bra, til gode.

Det er sannsynlig at motoriseringene vil følge det øvrige A4-programmet; det vil si at kabrioleten også vil få de nyeste FSI bensinmotorene med direkte innsprøytning: 2,0-liters turbomotoren som blant annet sitter i Golf GTI (200 hestekrefter), og 3,2 V6 FSI (255 hester). Dieselmotorer vil også stå på programmet; antagelig den seneste 2,0 TDIen med 140 hester og kanskje til og med V6 3,0 TDI-motoren (204 gamper).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer