Nye Avensis: Prislekkasjer

I februar 2009 kommer tredje generasjon Avensis. Vi gir deg allerede i dag de første antydningene om hva bilen vil koste.

Publisert
Sist oppdatert

Dagens Toyota Avensis har solgt svært godt her i landet helt siden den kom på markedet sommeren 2003. Det er derfor naturlig å anta at også denne utgaven kan bli en av de mest solgte bilene i Norge når den kommer på markedet i februar.

Presselanseringen av bilen er ifølge Toyota-importøren planlagt gjennomført i desember i år. I denne sammenheng vil importøren offentliggjøre den offisielle prislisten.

Endelig diesel og automatgir

Vi har imidlertid hatt kontakt med troverdige kilder som allerede i dag hevder å sitte på prisinformasjon. Disse kildene påstår blant annet å kjenne prisen for en av de aller mest spennende modellvariantene, nemlig Avensis 2.2 D-4D (dieselmotor med 150 hk) med automatgir. Dagens diesel-Avensis kan ikke leveres med automatgir, noe som helt sikkert har ført til at Toyota har tapt kunder til sine konkurrenter.

410.000 kroner

Ifølge våre kilder vil denne spennende modellvarianten, som blant andre helt sikkert vil bli vurdert av enkelte drosjesjåfører, koste 410.000 kroner. Vi vet dessverre ikke om denne prisen gjelder sedanen eller stasjonsvognutgaven. Vi vet heller ikke hvilket av de fire utstyrsnivåene - Comfort, Advance, Executive eller Premium - vi her snakker om. Vi antar imidlertid at denne prisen reflekterer stasjonsvogn og/eller et høyt utstyrsnivå. Hvis ikke fremstår prisen nemlig som relativt høy sammenlignet med konkurrentene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer