Nye biler: Disse kommer i mars

Året er godt i gang, men fortsatt står nyhetene i kø.

NYKOMMER: Kia kommer med en GT-versjon av pro cee'd, men det finnes flere nykommere på det norske bilmarkedet i mars. Foto: Kia
NYKOMMER: Kia kommer med en GT-versjon av pro cee'd, men det finnes flere nykommere på det norske bilmarkedet i mars. Foto: Kia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tradisjonen tro forteller vi i begynnelsen av måneden hvilke nye biler vi har i vente. I mars har hele bilbransjen fokus mot bilutstillingen i Geneve, og så snart denne er ferdig vil det renne på med nye modeller som skal prøvekjøres.

Noen er likevel klare, og vi har kjørt en del av dem allerede. Den absolutt mest spennende er antagelig en viss kjenning fra Toyota, med mulighet for drift på enten to eller fire. Ja, du har antagelig rett, jeg tenker på den nye RAV4.

Her er hele kobbelet som dukker opp i mars:

Ford Fiesta ST

Fiesta har en lang tradisjon for å være svært morsomme å ha med å gjøre, spesielt de utgavene som har et mer sportslig oppsett. Før i tiden het disse nettopp Fiesta Sport, selv om det var mer på chassissiden de var pimpet opp, en på motoriseringen. Nå er det begge deler, og Fiesta ST må leve opp til sin storebror Focus ST.

Les mer om Fiesta ST

Honda Civic 1,6i-DTEC

Endelig kommer Honda med en norgesvennlig dieselmotor. Den får 1,6-liters slagvolum, og har et utslipp som ikke straffes nevneverdig gjennom avgiftssystemet. Motoren skal inn i en rekke av Honda sine modeller, men denne gangen er det altså Civic sin tur. Ikke minst blir denne motoren spennende når den blir å få i nye Honda CR-V, som da vil få en langt mer attraktiv pris enn nå. Honda CR-Z vil også komme på markedet denne måneden med en letter ansiktsløftning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer