Nye biler som nærmer seg

Flere godbiter er på gang. Her har vi skrapet sammen noen manipulerte bilder som kan si litt om fremtidens bilmodeller.

Publisert
Sist oppdatert

Den nærmest forestående er Audi A4 stasjonsvogn som vises hvert øyeblikk.

Dette bildet er manipulert, men vi regner med at det er mer eller mindre 100 prosent riktig. BMW 3-serie er ventet i 2012, og to av bildene skal gi et inntrykk av hvordan den blir.

Se bildene her

Av mer voldsomme sportsbiler ser det ut som Aston Martin vil lage kabriolet av DBS. DBS Volante som den da vil hete regner vi med vil få den samme motoren som DBS, en seksliters V12-motor med 517 hestekrefter og 570 newtonmeter.

Nye biler som nærmer seg

Nye biler som nærmer seg

  1. Store bilder


Av mer folkelige biler venter vi VW Lupo i 2011. Det har ikke vært noen storselger i Norge tidligere siden den har vært regnet som for liten i forhold til hva den vil koste her hjemme.

Året etter vanlig Lupo kommer det antagelig en CrossLupo etter samme mønster VW bruker i dag. Dette er en høyere modell, men som fortsatt kun har forhjulstrekk.

Fiat har mulig også en spennende sak på gang, nemlig Fiat 500 stasjonsvogn. Det har tidligere også vært produsert en større 500, og den gangen på 60- og 70-tallet het den Giardiniera. Vi tror den vil hete det samme nå.

Store bilder finner du her.

Det er vår leverandør av spionbilder, Automedia, som står bak produksjonen av disse bildene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer