Nye BMW 3-serie avslørt?

Trofaste og oppegående DinSide-lesere tipset oss forrige uke om et PDF-dokument som angivelig viser bilder av nye BMW 3-serie. Vi er i tvil om bildene er ekte, men har valgt å vise dem fordi stadig flere aviser og tidsskrifter nå går ut med bildene.

Publisert
Sist oppdatert

Etter at vi mottok PDF-dokumentet, som tilsynelatende er en lekkasje fra den slovenske BMW-importøren, tok vi kontakt med den norske BMW-importøren. BMW Norge ønsket imidlertid ikke å kommentere brosjyren.

Deretter gikk vi inn på ulike internettbaserte diskusjonsfora der brosjyren ble heftig debattert. Mange mente at brosjyren er ekte, andre mente at den er resultat av avansert manipulering. Fordi vi er usikre på om bildene faktisk viser nye 3-serie valgte vi å ikke publisere dem.

Fremstilles som ekte

Nå viser det seg imidlertid at stadig flere aviser og tidsskrifter velger å publisere bildene, deriblant Dagens Næringsliv, som fremstiller bildene som ekte. Vi har som målsetting å holde våre lesere godt oppdatert på nye bilmodeller og har derfor bestemt oss for likevel å publisere dem. Men i motsetning til Dagens Næringsliv, tar ikke vi sjansen på å garantere at bildene virkelig viser nøyaktig hvordan nye BMW 3-serie vil se ut.

Kommer til sommeren

Nye 3-serie (og 4-serie) er først ventet neste sommer og det er uklart når de første offisielle bildene vil bli publisert. Hvis bildene vi publiserer i dag skulle vise seg å være ekte, er imidlertid sjansen stor for at BMW vil fremskynde publiseringen av de offisielle bildene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer