Nye BMW M3 stripper

Den som venter på noe godt osv... Nå viser de siste bildene av M3-testing at nedtellingen nærmer seg null.

Publisert
Sist oppdatert

Fra Automedia har vi mottatt bildene som viser at BMW M3, en av verdens desidert mest populære høy-ytelses sportsbiler, nå nærmest er klar til å entre arenaen. Vi har tidligere vist spionbilder av denne bilen men nå viser bildene en bare såvidt tildekket kupéversjon.

V8

Den første M3 med V8-motor vil som tidligere antatt yte minst 400 hestekrefter og greie 0 til 100 kilometer i timen på vel fem sekunder mens toppfarten er begrenset til de sedvanlige 250 kilometer i timen. V8-motoren er utviklet på grunnlag av V10eren fra M5 og forventes dermed å stille med et slagvolum på fire liter. Man vil sannsynligvis kunne velge mellom en sekstrinns manuell girkasse og den nyeste SMG sekvensielle girkassen med syv trinn.

M5-lillebror

Også utvendig vil M3 gjøre det klart at den er M5s spreke lille bror. "M"-logoer, luftinntak på forskjerm og doble eksosrør er på plass. Imidlertid vil den designmessig også klart tilhøre 3-serien med sine konkave flanker og aggressive front. I forhold til foregående M3 kan kjøreegenskapene være ytterlige forbedret; den nye V8-motoren skal være mer kompakt enn rekkesekseren den erstatter, og lengre akselavstand vil også hjelpe på vektfordelingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer