Nye dieselracere fra BMW

BMW lanserer en rekke sportslige modeller med dieselmotor i tiden som kommer. Her er en oversikt.

Publisert
Sist oppdatert

BMW har et svært høyt tempo når gjelder å oppgradere modellene sine. Det dukker til stadighet opp en facelift, en ny motor, teknologi eller noe annet spennende.

BMW 635d

BMW lanserer nå den sekssylindrete turbodieselmotoren med to turboladere i 6-serie. Dette blir en råsterk kupé med drivstofføkonomi som en vanlig familiebil. Vi tror motoren passer 6-serie godt, og at bilen fortsatt vil oppleves som sportslig. Andre BMW-modeller vi har kjørt med denne motoren har vært forholdsvis kvikke i frasparket. 635d vil få 286 hestekrefter, 580 newtonmeter og et forbruk på 0,69 liter på blandet kjøring. Toppfarten stopper på 250 kilometer i timen. 0 til 100 kilometer i timen klarer den på 6,3 sekunder. Eksteriøret får også en oppgradering.

BMW 123d

1-serien blir også utstyrt med en ny motor. Det er også en dieselmotor med to turboladere og et heftig effektuttak. Motoren er en 2-liters firesylindret sak som yter 204 hestekrefter og 400 newtonmeter. Den nye letttvektsmotoren er bygd i aluminium og et effektuttak på over 100 hestekrefter per liter slagvolum er sprekt. CO2-utslippet på denne motoren er kun 138 gram per kilometer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer