Top Gear - sesong 24

Nye grep i Top Gear

Matt LeBlanc lover mer fart og spenning i sesong 24.

LOVER FART, SPENNING OG HUMOR: Matt LeBlanc - mest kjent som Joey Tribbiani i Venner for Livet - leder den 24. sesongen av Top Gear. Foto: Skjermdump fra Top Gear-traileren
LOVER FART, SPENNING OG HUMOR: Matt LeBlanc - mest kjent som Joey Tribbiani i Venner for Livet - leder den 24. sesongen av Top Gear. Foto: Skjermdump fra Top Gear-traileren Vis mer
Publisert

– Sammenlignet med forrige sesong skal vi bli større. Raskere. Morsommere. Mer bråkete og fargefulle. Vi skal besøke helt sinnssyke steder igjen.

NY TOP GEAR-TRIO: Dinside traff Top Gear-programlederne Rory Reid, Matt LeBlanc og Chris Harris i London. Foto: Øystein Fossum
NY TOP GEAR-TRIO: Dinside traff Top Gear-programlederne Rory Reid, Matt LeBlanc og Chris Harris i London. Foto: Øystein Fossum Vis mer

Det sier Matt LeBlanc halventusiastisk til Dinside i London.

I fjor lanserte Top Gear den nye LaFerrari Spider.

9. mars klokka 22.00 braker den 24. sesongen av Top Gear løs på norske TV-skjermer - på BBC Brit. Denne gangen er det med Venner for Livet-stjerna Matt LeBlanc ved rattet.

Med seg har amerikaneren mindre kjente Rory Reid og Chris Harris - to journalister/bloggere, med beviselig peiling på bil.

Før forrige sesong fikk «mannen i gata» sjansen til å bli programleder i showet.

Se trailer av sesong 24 nederst i denne artikkelen.

Hoppet etter Wirkola

Etter at de suksessfulle programlederne Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May mer eller mindre måtte forlate programsuksessen på grunn av en turbulent 22.-sesong, var det store sko å fylle for de nye programlederne i sesong 23.

SUKSESSTRIO: James May, Richard Hammond og Jeremy Clarkson forlot Top Gear etter den 22. sesongen. Foto: BBC
SUKSESSTRIO: James May, Richard Hammond og Jeremy Clarkson forlot Top Gear etter den 22. sesongen. Foto: BBC Vis mer

Clarkson, Hammond og May har istedenfor startet sitt eget program, The Grand Tour, på Amazone Prime Video.

Inn ble radiostjerna Chris Evans hentet. Med seg hadde han trekløveret LeBlanc, Harris og Reid, samt Sabine Schmitz og Eddie Jordan.

– Showet blir større

Programmet fikk imidlertid varierende anmeldelser, og det gikk rykter om dårlig kjemi mellom Evans og flere av de andre programlederne. Og det gikk da heller ikke lang tid før Chris Evans meddelte at han ikke ville bli med på årets sesong.

– Vi har lært fra forrige sesong og vil gjøre ting annerledes i år. Chris har forlatt oss - det samme har de av ideene hans som ikke fungerte. Studio vil bli noe forandret og showet vil bli større, forklarer Matt LeBlanc.

Spiller på humor

Oppskriften på sesong 24 er imidlertid ikke ulik hva Clarkson, Hammond og May brukte: Top Gear skal være full av raske biler, action, lyd og humor.

Traileren, som du kan se nedenfor, gir en forsmak på humoren du kan forvente deg i sesong 24 av Top Gear.

Trailer til Top Gear, sesong 24 Vis mer

LES OGSÅ:
Disse politibilene trenger du ikke frykte
Verdens mest solgte biler selges ikke i Norge
Jeremy Clarkson: Ti biler som stinker

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer