Nye Honda HR-V er priset

Prisene er endelig klare for nye Honda HR-V, og du må ikke vente lenge før du ser den i butikken.

KLAR FOR MARKEDET IGJEN: Honda HR-V supplerer fra nå av den større CR-V - med merkbart lavere priser. Og forhandlerne tror på stor interesse! Foto: HONDA
KLAR FOR MARKEDET IGJEN: Honda HR-V supplerer fra nå av den større CR-V - med merkbart lavere priser. Og forhandlerne tror på stor interesse! Foto: HONDA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I henholdsvis månedsskiftet august/september kan du få muligheten til å sette deg inn HR-V-en som vi allerede har testet.

Den er tilgjengelig i flere versjoner, og som bruker kan du velge mellom bensin og diesel, men ingen av modellene har firehjulsdrift.

Velg dieselen!

Den norske importøren regner med å selge omtrent like mange av bensin- og dieselutgaven. På veien er det likevel ingen tvil om hvilken som gjør det best.

BYR PÅ GOD PLASS: Legger du ned setene, er det plass til et helt surfebrett i nye HR-V. Foto: Fred Magne Skillebæk
BYR PÅ GOD PLASS: Legger du ned setene, er det plass til et helt surfebrett i nye HR-V. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer


Dieselmotoren (120 hestekrefter), har et dreiemoment som er nesten dobbelt så høyt som bensinutgaven (130 hestekrefter), og du må veldig langt opp i turtallsregisteret for å finne tilsvarende krefter med bensinmotoren under panseret.

Automatgir er tilgjengelig, i form av en trinnløs sådan (CVT) på bensinversjonene med utstyrsgrad Elegance og Executive.

Honda har her snekret sammen en pakke de kaller ADAS med frontkollisjonsvarsler, filvarsling, trafikkskiltgjenkjenning, automatisert dimming av fjernlys, og blindsonevarsler. Da HR-V automatisk ville blitt trukket en stjerne i kollisjonstestene, noe Honda naturligvis vil unngå.

Priser - Honda HR-V diesel, 120 hk (Leveringskostnader tilkommer - cirka 10.000 kroner levert Drammen)
ModellVeil. pris
HR-V Comfort255.000.-
HR-V Elegance ADAS*)281.000.-
HR-V Elegance ADAS navi290.000.-
HR-V Executive ADAS navi316.000.-


Det skal likevel legges til at bensinmotoren er en fin liten sak, og er helt nyutviklet, men vi har kjørt 3-sylindrede 1,2-litere som har gjort like mye ut av seg som denne.

Priser - Honda HR-V bensin, 130 hk (Leveringskostnader tilkommer - cirka 10.000 kroner levert Drammen)
ModellVeil. pris
HR-V Comfort240.000.-
HR-V Elegance ADAS266.000.-
HR-V Elegance ADAS nav275.000.-
HR-V Executive ADAS nav301.000.-
HR-V Elegance ADAS CVT281.000.-
HR-V Elegance ADAS CVT nav290.000.-
HR-V Executive ADAS CVT nav316.000.-


HR-V kommer i utgangspunktet i tre alternative utstyrsversjoner, men Honda tror ikke engang selv at mange vil velge innstegsmodellen Comfort. De fleste kommer til å krabbe opp på Elegance, aller helst Executive.

Hovedgrunnen er at bilene da er utstyrt med sikkerhetspakken ADAS, som er standard på disse to utstyrsversjonene.

Les også: Nye Audi R8 er noe av det mest imponerende vi har kjørt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer