Nye krigerfelger fra Dotz

Felger må ikke nødvendigvis være grå. Dotz har en rekke felger med muligheter for aggressiv design.

Nye krigerfelger fra Dotz
Publisert
Sist oppdatert

Dotz lanserer nå den nye felgen Tupac. En aggressiv og, hva skal man si, mulig dekorativ felg som skal passe til en rekke biler. Dotz tilhører selskapet AEZ og lager i tillegg til Dotz, også Dezent og Enzo. Firmaet holder til i Østerrike og felgene produseres i Tyskland.

Tupac?

Vanligvis når det gjelder navn forsøker vi alltid å finne ut om navnet betyr noe. Vi sjekket Tupac og fikk treff på en rap-artist som ble skutt i Nevada-ørkenen 25 år gammel. Før dette hadde han en ikke ubetydelig karriere som artist og ikke minst problemer med lovens lange arm.

Men det kan ikke være dette som er opprinnelsen til navnet på felgen. Det viser seg at at den afrikanske betydningen av ordet Tupac er kriger. Det er denne Dotz sikter til.

Felgene har ti eker, eller fem dobbelteker som Dotz sier selv. Felgene har også en dyp felgkant som kan leveres med dekor i seks forskjellige farger, med eller uten Dotz-logoen. Legg også merke til mønsteret i selve felgkanten. Her gjelder det å være forsiktig med fortauskantene.

Felgen Tupac Shaft kommer fra den samme støpen, men er hvit og finnes fra før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.