Nye Land Rover modeller

I slutten av mai vil Land Rover presentere to nye modeller i Norge; Discovery Serie 2 og Freelander Open Air. Den nye Discovery har de vesentligste endringene skjult under karosseriet, mens Freelander Open Air skiller seg tydelig fra Freelander med sin avtagbare hardtop og avtagbare soltakluker.

Nye Land Rover modeller
Publisert

De utseendemessige endringene på Discovery Serie 2 er minimale. Det meste av bilen er likevel ny; fra importøren får vi opplyst at 90 prosent av bilen er flunkende nytt.

Discovery

Det meste av endringene på Discovery dreier seg dermed om utstyr og teknikk. En grundigere gjennomgang av hva disse endringene innebærer, kan du lese om i vår artikkel Discovery: Ny under skallet. Discovery Serie 2 leveres som 7-seter, hvorav de bakerste 2 er sammenfellbare. Under panseret sitter en 2,5-liters 5-sylindret turbodiesel med common rail-teknikk og 136 hestekrefter. Den samme motoren sitter også i Defender, men der har den 122 hester.

Prisene for stasjonsvognsutgaven av Discovery starter på under 470.000 kroner. Som varebil starter prisene på under 270.000 kroner.

Freelander Open Air

Ny Freelander-modell med avtagbar hardtopp og soltakluker i glass over fører og sidepassasjersete som også kan taes av. Bilen leveres som 5-seter, og med den samme 1,8-liters bensinmotoren med 120 hester som sitter i Freelander. Denne modellen koster 289.900 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.