Nye Range Rover er testet

Ingen over, ingen ved siden. Dette er verdens beste SUV.

Nye Range Rover er en suveren bil på alt fra vei til mer landlige strøk. Antagelig er det også den beste off-road'eren du får rett ut av lagerhylla.  Foto: Fred Magne Skillebæk
Nye Range Rover er en suveren bil på alt fra vei til mer landlige strøk. Antagelig er det også den beste off-road'eren du får rett ut av lagerhylla. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du noen gang drømt om en fleksibel bil? En bil så luksuriøs at du kan kjøre brudepar med den, en bil som banker 250 km/t i det ene øyeblikket, og som kan klatre som ei fjellgeit når du vil langt ut og opp i terrenget?

Vi har prøvekjørt bilen som takler alt dette, og mer til. Snart er nye Range Rover på gata i Norge.

RR den fjerde

Fjerde generasjon Range Rover skiller seg kraftig fra den eksisterende modellen på mange måter. Aldri før har Range Rover vært mer norgesvennlig enn den blir nå. Ikke mer miljøvennlig heller. Ikke har den vært mer luksuriøs, og aldri før har den vært bedre i terrenget. Heller ikke på veien, og nå gir den dessuten mer bil for pengene enn noen gang.

Vi har testet lillebror, Evoque

Slankekur

Mye av hemmeligheten med nye Range ligger i vektreduksjonen, for vekt drar med seg mange ulemper i en bil.

Dette har Land Rover rettet på med utstrakt bruk av aluminium i nye Range Rover, ja hele kroppen er nå av aluminium. Til sammen har de spart så mye som 420 kilo og det får positive følger for resten av bilen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer