Nye Renault Laguna: Her er bildene

Vi kan i dag bringe den informasjonen vi kom med den 10. februar, pluss noen presisjoner og helt nye bilder.

Publisert
Sist oppdatert

Nye Renault Laguna blir lansert i Europa den 10. mars og skal være tilgjengelig i Norge fra april i år. Bilen ble vist på Amsterdam-utstillingen for to uker siden, sannsynligvis for å få mer oppmerksomhet enn den mer ettertraktede Genève-utstillingen ville kunne ha skaffet på egen hånd. Vi bringer her de nye bildene av Laguna II i ny utførelse samt en oppdatering av informasjonen vi bragte den 10. februar.

Prioritet til interiøret

Renault understreker at oppdateringen først og fremst tar sikte på å bedre kvaliteten, både med hensyn til anvendte komponenter og konstruksjonsmessig. Dette har i første omgang angått interiøret, som er helt nyutviklet. Fokus har vært rettet mot både kvalitetsinntrykk og reell kvalitet. Videre skal ny teknologi for å heve komfortnivået være tatt i bruk. Sikkerhetsmessig er bilen også oppgradert for å holde i hevd det gode rykte modellen oppnådde ved å være den første i sin kategori som oppnådde fem stjerner i Euro-Ncap's krasj-test.

De utvendige forandringene er først og fremst synlige i fronten, som nå er mer i stil med de nyere produktene fra Renault, som Mégane og Modus. Luftinntaket under støtfangeren gir i tillegg et mer dynamisk preg. Interiørmessig er det blitt lagt ned arbeid i å forbedre kvalitetsinntrykket. En mer praktisk organisering av dashbord og midtkonsoll samt oppdatering av materialvalg generelt gir Lagunaen et mer moderne look.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer