Nye små Mercedeser på vei

Ikke nok med at det hvert øyeblikk kommer ny A-klasse. I tillegg ser det ut som Mercedes er i gang med en fleksibil på størrelse med VW Touran og Renault Scenic.

Publisert
Sist oppdatert
A-klasse.
A-klasse. Vis mer

Nye små Mercedeser på vei

  1. Store bilder
B-klasse.
B-klasse. Vis mer
Manipulert bilde av B-klasse.
Manipulert bilde av B-klasse. Vis mer


Fotografen som vanligvis opererer inne på Nürburgring har som ren bonus funnet disse to Mercedes-modellene rett utenfor porten. Den nye A-klassen begynner å miste mye kamuflasje og det er mulig å se litt detaljer som avslører utseendet. Det ser ut som den blir litt spissere i fronten og at den får større lykter. Baken ser rundere ut og den får høye, smale baklykter. Ryktene forteller også at den skal bli både lengre, bredere og høyere. A-klasse blir ganske sikkert vist på bilutstillingen i Paris til høsten.

B?

De andre mer komuflerte bildene er av mer hemmelig karakter. Dette kan være Mercedes sin helt nye fleksibil. Det er ikke mye informasjon tilgjengelig, men spionene tror dette er Mercedes sitt forsøk på å konkurrere med for eksempel VW Touran og Renault Scenic. Den vil ha mange fellestrekk med GST, men vil bli mye mindre og billigere. Det fabrikerte bildet samt de helt sorte kamuflerte bilene er av denne modellen. Om denne vil hete B-klasse eller noe helt annet er uvisst. Samtidig som den nye A-klassen blir vist i Paris blir antagelig denne vist som en konseptbil.

A-klassen vil være på markedet i Europa i 2005 og fleksibilen vil nok ikke dukke opp før i 2006.

Store bilder finner du her.


Her finner du mer Mercedes-Benz-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer