Nye Toyota Verso: Enda bedre

Dagens Toyota Verso er allerede en meget god bil. Men snart kommer tredje generasjon, som er større og enda bedre på de fleste områder.

Nye Toyota Verso: Enda bedre
Publisert
Sist oppdatert

OBS: Denne artikkelen har flere underartikler. Bruk lenken i bunnen av artikkelen for å navigere til underartiklene.

LISBOA, PORTUGAL (DinSide Motor): Vi har skrytt mye av dagens Toyota Verso - andre generasjon - i våre tester. Men av en eller annen grunn har norske nybilkjøpere valgt å overse denne meget praktiske syvseteren. I fjor ble det kun solgt 559 eksemplarer av bilen, noe som er et overraskende lavt tall med tanke på hvor godt andre Toyota-modeller selger her i landet.

S-Max og Touran

Til sammenligning ble det solgt nesten dobbelt så mange eksemplarer av Ford S-Max, nærmere bestemt 1.018 stykker. Vi forstår for så vidt godt at så mange valgte å satse på S-Max, som er mye større enn sine konkurrenter og derfor har blitt kåret til stjernen i fleksibilklassen her på DinSide Motor.

De nye Verso-prisene finner du her.

Det vi imidlertid ikke forstår, er hvorfor enda flere valgte å satse på Volkswagen Touran. I fjor ble det solgt hele 1.607 eksemplarer av Volkswagens syvseter.

Riktignok ble Touran i sin tid betegnet som klasseleder her på DinSide, men det er mange år siden. Touran kom allerede i 2003 og hadde dermed fordel av å være tidlig på banen i dette segmentet. Men siden den gang har blant andre Mazda 5 (2005) og Citroën C4 Picasso (2006) kommet på banen. For ikke å snakke om Ford S-Max (2006) og - Toyota Verso (2004).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer