Nygammelt fra USA

2452 Ciera har fått tilnavnet Classic. Ikke uten grunn. For nyheten er så klassisk at det grenser opp mot det gammeldagse.

Bayliner 2452 Ciera har siden introduksjonen i 1993 etablert seg som en bestselger i markedet. Men 1993 er lenge siden. Derfor tok amerikanerne frem blanke ark og fargestifter, og med Prøysen på leppene begynte arbeidet med å skape en ”helt ny 2452 Ciera”.

Tro mot tradisjonen

Selv om båten er ”helt ny” insisterer Bayliner standhaftig på at 2452 Ciera er trofast mot tradisjonen. Og vi må gi dem rett: Nyheten fra andre siden av dammen minner strengt tatt mer om en ansiktsløftning enn en nyhet.

Nytt skrog

Noe er imidlertid nytt. Ved hjelp av de ovenfor nevnte blanke ark og fargestifter har blant annet Bayliner konstruert et helt nytt skrog. APS III er det treffende navnet - bygd på siste generasjon amerikansk meditasjon over emnet hydrodynamikk. Skrogdesignen, som du også vil finne på de nye 18967">Capri-båtene, skal bedre både ytelse, økonomi og stabilitet.

Nye linjer og detaljer

For øyet representerer som sagt ikke Bayliner 2452 noen visuell revolusjon. Men forskjellene kan så avgjort spores. Linjene er blant annet blitt mer strømlinjeformede og en rekke nye detaljer har sett dagens lys.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer