NYHET: Aston Martin DBS Volante

Høy-ytelses GTen fra Gaydon kommer i en nydelig, åpen utgave.

NYHET: Aston Martin DBS Volante
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske sportsbilprodusenten, som ble løsrevet fra Ford for snaut to år siden, fortsetter ufortrødent sitt modellutviklingsprogram.

Mens vi venter på den kommende supersportsbilen som inntil videre går under navnet One-77, og relanseringen av luksusbilmerket Lagonda, kommer nyhetene på løpende bånd.

Etter at produksjonsversjonen av luksussedanen Rapide ble vist, ble V12 Vantage annonsert. Og nå er det kabrioletvarsjonen av luksussportsbilen DBS som vises for publikum. Det blir den 16. nye kabrioleten i merkets historie.

Anti-krise

Det tegner med andre ord til å bli skikkelig anti-krisestemning på Aston Martin-standen på bilmessen i Genève til neste uke. Det er der denne godbiten skal avdukes. I god AML-tradisjon heter den åpne luksussportsbilen DBS Volante. Det dreier seg om en kabriolet med 2+2 konfigurasjon, det vil si at baksetet egner seg best til transport av bagasje eller som midlertidige nødseter. DBS Volante er allikevel ikke direkte kompakt; den er 472 centimeter lang med en akselavstand på 274 centimeter, den er 191 centimeter bred og 128 centimeter lav.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer