Nyhet: Her er prisene på Audi Q7

Det blir hard konkurranse når Q7 kommer på markedet, men er den priset riktig?

STORE FORVENTNINGER: Q7 skapte liv og røre da den kom sist. Nå er det igjen stor spenning til Audis største SUV.  Foto: Audi
STORE FORVENTNINGER: Q7 skapte liv og røre da den kom sist. Nå er det igjen stor spenning til Audis største SUV. Foto: Audi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nye Audi Q7 er på vei, og vil definitivt melde seg på i konkurransen om å bli kommende vinters tøffeste hytteracer. I hvert fall om prisene er riktige, og de har vi fått nå.

Mer om nye Audi Q7 kan du lese her!

Prisen på de første tilgjengelige modellene er: - Audi Q7 3.0 TDI 272 hk quattro tiptronic: fra kr. 939.000,-- Audi Q7 3.0 TFSI 333 hk quattro tiptronic: fra kr. 1.078.000,-

I tillegg kommer frakt og leveringsomkostninger. Senere kommer mindre motorer med lavere pris. Quattro firehjulsdrift og tiptronic automat blir standard. Nye Q7 vil også bli å få med enten 5 eller 7 seter.

Pris for tredje seterad er ikke satt, men informasjonssjef hos Audi, Marius Tegneby, estimerer et sted rundt 30.000 kroner.

Vi har for øvrig tittet nærmere på det første eksemplaret som kom til Norge.

Q7 er nå nyeste skudd på stammen av store, tyske premium-SUV-er i forhold til BMW X5 som fyller to år til sommeren, og Mercedes GLE, som egentlig er midtlivs-oppgraderingen av ML.

Mye utstyr

Ja, for Audi fremstår i dag helt klart som et premiummerke, og Q7 er definitivt en av deres premium modeller. Det betyr at Q7 har en lang liste med utstyr inkludert fra start, men at du bør regne med at Audi vil ta seg godt betalt for alt ekstrautstyret du drømmer om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer