Nyhetene fra Paris

Høstens største bilutstilling finner sted i Paris. Vi har samlet alle nyhetene derfra her for deg.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det er miljø som er gjennomgangstemaet på denne bilutstillingen. Et flertall av produsentene har gjort anstrengelser for enten å kunne vise frem ferdige produksjonsmodeller eller i det minste konsepter som bidrar til å senke forbruk og utslipp. Hybridbiler er i vinden som aldri før, men fortsatt ser man at de fleste er på konseptstadiet, elleve år etter at Toyota kom med sin Prius.

Også moro

Selv om miljøfokuset kanskje er større enn noen gang, er det fortsatt rom for morobiler som eksempelvis Audi S4 og Volkswagen GTI. Men det betegnende er at forbrukstallene har blitt sentrale også på disse modellene.

Avensis viktigst for nordmenn

For norske nybilkjøpere er biler som Toyota Avensis, Renault Megane, Hyundai i20 og Opels Ecoflex-modeller blant de mer interessante.

Her er listen over nyhetene fra Paris. Den oppdateres løpende.

Lamborghini EstoqueToyota Avensis detaljerAudi A4 TDIeGolf GTISkoda Octavia oppgradert. Audi A1 Sportback Concept. Audi S4. BMW X1 Concept. BMW 7-serie hybrid-konsept. Chevrolet Orlando. Honda Insight. Hyundai i20. Kia Soul. Lexus hybrid-konsept.Mercedes S 400 Bluehybrid. Mercedes Conceptfascination. Opel Ecoflex. Renault Megane.Renault hybrid-konsept.Toyota Avensis.Toyota Avensis motorer.Toyota Urban Cruiser.Volkswagen Golf GTI.Volvos miljøplaner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer