Nyhetene i august

Dette er de nye bilene som ruller over landegrensene denne måneden.

NY TOYOTA: Hybrid-stasjonsvogn? Ja, det er nettopp det Toyota kommer med i august. Foto: Toyota
NY TOYOTA: Hybrid-stasjonsvogn? Ja, det er nettopp det Toyota kommer med i august. Foto: Toyota Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det pågår billanseringer gjennom hele året, men juli og august er to rolige måneder på grunn av ferieavvikling. Vi har ferie i juli, mens nedover i Europa tar de ferie i august. Likevel er det en og annen bil som skal ut på markedet denne måneden også, nærmere bestemt fem i antall.

Høsten kommer derimot til å bli travel, og det starter allerede et rush i september. Oktober blir årets travleste måned, hvor det skal dyttes hele 16 nye biler ut på det norske markedet. Mange av disse skal først vises under den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt, andre uken i september. Det er nemlig ventet at det blir vist et stort antall nye biler fra høstens store messe. Her er derimot bilene som skal ut på markedet nå i august:

BMW 5-serie

En strålende bil som nå har rukket å bli fire år. Det betyr at bilen har fått en ansiktsløfting, så helt ny er den på ingen måte. Nå kommer bilen også med to mindre motoriseringer, og den kan fremover få xdrive firehjulsdrift på 520d. Dette vil gjøre 5-serien attraktiv for enda flere, og 5-serien kommer derfor til fortsatt å leve et lykkelig liv frem til den om tre år skal fornyes totalt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer