Nyhetene i november

Få, men viktige lanseringer står for tur i november. Norges normalt mest solgte bil er en av dem.

November er en stille måned i lanseringskalenderen, men de bilene som kommer er desto viktigere.
November er en stille måned i lanseringskalenderen, men de bilene som kommer er desto viktigere. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tradisjonen tro så skal det lanseres noen nye biler også nå i november. Det verste rushet har derimot gitt seg, og selv bilbransjen innser at julen står for døren. Noen biler bør du derimot sjekke ”før-og-etter-nyttår-priser” på. Det er nemlig ikke alle av dagens tilbud som er så gode, for selv om tilbudene eksempelvis gir deg 10.000 i avslag nå, så kan det fortsatt komme en prisnedgang på 20.000 etter nyttår. Alt takket være avgiftsendringene.

Sjekk avgiftsvinnerne og taperne her

VW Golf

Den mest spennende nykommeren i november for folk flest er den nye VW Golf, nummer 7 i rekken. Den har blitt skamrost i de aller fleste medier som har prøvekjørt den, og av DinSide fikk den terningkast 6. Den er en god forklaring på hvorfor kompaktklassen har fått klengenavnet Golfklassen. For godt under 300.000 kroner får du en Golf 7 med sterk motor, mye utstyr.

Les vår prøvekjøring av VW Golf

Mitsubishi Outlander

I en periode var dette norgesfavoritten blant mellomstore SUV-er. Nå lanseres den helt nye Outlander, og vi har allerede kjørt den på norsk jord. Prisen starter på 397.000 med firehjulsdrift. Bilen har vokst en smule, og har fått plassøkonomiske løsninger. Hvorvidt det er nok til å trekke den opp av hatten i dagens konkurransesituasjon gjenstår å se.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer