Nyheter fra bilutstillingen i Bologna

Den lille bilutstillingen i Bologna får ikke gleden av være premiereutstilling for veldig mange store nyheter. Golf Plus og A6 stasjonsvogn er av det viktigste som har debutert der.

Publisert
Sist oppdatert

Utstillingen i Bologna ble i hovedsak dominert av Volkswagen-konsernet. Det var ikke så rart heller siden de viste både Golf Plus og A6 stasjonsvogn. Lamborghini viste også en kuriositet som disponereres av italiensk politi. En Lamborghini Gallardo med blålys. Den skal brukes til mange oppdrag der tidsfristene er strenge, men også til trafikkovervåkning. Det blir en og annen GTI-racer som får seg overraskelse når denne 500-hesters raceren popper opp i bakspeilet. Aston Martin viste også frem sin Vanquish S. Den ble også vist i Paris, men er så tøff at den fortjener å bli vist igjen med nye bilder.

Nyhetene

Plus er den nye flerbruksbilen til Volkswagen som henvender seg til dem som bare trenger fem seter. Det gjør også noe med prisen som starter på 208.000 kroner. Det er 50.000 kroner mindre enn den rimeligste Touran. På motorsiden er det som vanlig en rekke motorer å velge i. Av bensinmotorer er det en med 75 hestekrefter, 115 og eventuelt 150 som toppmotorisering. Av dieselmotorer er det 105 hestekrefter og 140 som gjelder - kanskje også en 90 hester. Dette kommer an på hva som velges av den norske importøren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer