Nyheter i juni: Her er månedens lanseringer

De er ikke så mange i antall, men det er både en spennende og slagkraftig samling.

Skoda Octavia er den mest snusfornuftige bilen som dukker opp i løpet av juni.  Foto: Skoda
Skoda Octavia er den mest snusfornuftige bilen som dukker opp i løpet av juni. Foto: Skoda Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste nye biler blir presentert om våren, noe som medfører at de dukker opp på markedet litt senere. Rushet av nye biler starter derfor ofte tidlig på sommeren og holder det gående ut året. 2013 er intet unntak, og det er mange nye biler på vei inn over landegrensene fremover. Mange av dem har vi allerede testet, resten står for tur.

De av nyhetene som ikke rekker til landet i sommer kommer til høsten. Derfor er også høsten en travel tid i bilbransjen, men først skal vi se på hvilke biler det er som kommer til landet i juni.

Her er listen:

Audi RS6 Avant

De fire ringers heftigste 6’er kommer nå, Audi RS6 Avant. Vi har kjørt bilen, og er mektig imponert over alt, bortsett fra et par detaljer. Dette er bilen for deg som ønsker en sportsbil og en familiebil i én og samme pakke. Denne leverer til fulle av begge deler, og nå er den altså klar for det norske markedet. Prisen på drøye 1,8 millioner vil likevel hindre den i å bli sett på ethvert gatehjørne. Her kan du lese testen av Audi RS6

BMW 3-serie GT

Vurderer du en 3-serie sedan? Eller kanskje du vurderer en 3-serie Touring? Uansett, glem begge deler og se heller på en 3-serie GT. Bilen er større enn de to andre, ettersom den er basert på den kinesiske utgaven av 3-serie. Det betyr lengre akselavstand, bedre plass, og frekkere utseende. Spoileren bak er standard, men må kjøres opp manuelt i Norge, ettersom den først kommer opp automatisk ved 110 km/t, noe som er utenfor alle norske fartsgrenser. Her finner du alt om nye 3-serie GT

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer