Nymotens Jaguar E-Type

Men Jaguar er ikke involvert. Det er derimot svensken Bo Zolland. Nå settes den i produksjon, og her er prisene.

Lyonhearts hyllest til E-Type skal produseres både som kupé og kabriolet.
Lyonhearts hyllest til E-Type skal produseres både som kupé og kabriolet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden kunne vi vise dere bilder av en nydesignet Jaguar E-Type, bortsett fra at den ikke var designet av Jaguar. I Sverige sitter Bo Zollan i designfirmaet Vizualtech, og han hadde lekt seg en smule med pennen. Resultatet ble en retroutgave av nettopp E-Type, og resultatet var nesten for godt til å være sant - men bare nesten.

Nå blir det nemlig sant.

Imponerende

Både Robert Palm, grunnleggeren av det sveitsiske firmaet Classic Factory, og britiske Lyonheart mente designen var for god til å forbli en illustrasjon, og har kastet seg inn i kampen om å få satt doningen i produksjon. Dette har vært kjent en periode, men planene har foreløpig ikke materialisert seg.

Nå har derimot Lyonheart oppgitt både hvor mange biler de skal produsere, og hva den skal koste. Det er et skritt i veldig riktig retning.

Her er Jaguar F-Type

Se bildene:

Stive priser

Bilene skal produseres i perioden fra desember i år og frem til midten av 2015. Alt i alt skal det lages 250 eksemplar, og prisene er som sagt fastsatt.

Kupéversjonen skal koste 360.000 euro (cirka 2.7 millioner kroner), mens kabrioleten skal koste 375.000 euro (rundt 2.8 millioner kroner). Dette er med andre ord en bil for de svært spesielt interesserte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer