Nyskapende Opel Signum

Opel hevder at Signum er en ny klasse. Det har de i stor grad rett i. Vårt førsteinntrykk er at Signum kombinerer allsidighet, praktiske løsninger og kjøreglede på en god måte.

Publisert
Sist oppdatert

BERLIN (DinSide Motor): Det høres kanskje ut som vi tar hardt i nå, men det er den beste beskrivelsen vi kan kan komme på. I tillegg kan du også velte deg i et enormt motorutvalg.

Fleksibel

Dette er ikke en veldig stor bil, men deler mange mål med Vectra. Lengden på Signum er 4.636 millimeter og er dermed 40 millimeter lengre enn Vectra sedan. Akselavstanden er derimot hele 130 millimeter lenger og er tilfeldigvis den samme som i kommende Vectra stasjonsvogn. Denne plassen er i sin helhet disponert til enten baksetepassasjerene eller til bagasjerom. Det kommer av at alle tre plassene i baksetet kan justeres individuelt 130 millimeter frem og tilbake. Både forsetene og baksetene kan også felles ned slik at det blir en mer eller mindre rett flate helt fra bagasjerommets start og frem til dashbordet. Totalt blir dette en svært brukervennlig kupe. Denne fleksibiliteten er standard på alle modeller.

Femseter?

Vi førsøkte å kjøre en opelrepresentant opp i et hjørne ved å hevde at dette er en fireseter. Baksetet består nemlig av to gode seter på høyre og venstre side, og med kun en smal stripe i midten. Han stod på sitt, men kom litt på vikende front da vi målte bredden på midtsetet. Her det i praksis kun plass til et barn og baksetet er ikke konstruert for tre voksne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer