Nytt arbeidsjern fra Toyota

Hilux er en av storselgerne til Toyota verden over. Den er kjent som en kvalitetsbil som tåler mye vannskjøtsel.

Nytt arbeidsjern fra Toyota
Publisert
Sist oppdatert

KONGSBERG (DinSide Motor): De visuelle oppgraderingene synes så vidt, og det er ny støtfanger, grill, tåkelys, lykter og ikke minst baklem med lås, som kommer nå. Videre er det nytt med differensialbrems bak og automatisk klimaanlegg. Det er modellen som heter SR5 som har dette utstyret.

På modellen som heter SR+ vil du også få antiskrenssystem (du får da ikke differensialbrems bak), 17-tommers felger, skinnseter, lyktespylere, multifunksjonsratt og fartsholder.

På motorfronten er det kanskje mer interessant siden Hilux nå kommer med 3-liters motor med 171 hestekrefter. Denne kan også leveres med automatkasse. Med automatgir leverer motoren 360 newtonmeter og med manuell kasse er dreiemomentet 340 newtonmeter.

Både S-Cab (liten hytte), X-Cab (ett lite ekstra vindu bak fordør) og D-Cab (firedørs hytte) kommer som varebil klasse 2 med grønne skilter. D-Cab kommer også som personbil og man skjønner hvorfor vi ikke nevner den noe mer her og nå, hvis man ser på prisen (les mer i slutten av artikkelen.)

Hilux kommer nå med to motorer. Det er basisvarianten med 2,5-liters slagvolum og 120 hestekrefter og 325 newtonmeter og den nye 3-literen. Den nye 3-literen er kun tilgjengelig som D-Cab (firedørs).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer