Nytt flaggskip fra Finland

Yamarins nyheter for 2001-sesongen er ankommet norskekysten. Vi har sett nærmere på de to båtene, og kan slå fast at revolusjonene på det finske verftet har uteblitt.

5810 Big Ride er flaggskipet blant Yamarins åpne båter, og er samtidig en av Yamarinflåtens bestselgere her til lands.

Større og raskere

Yamarin har nå valgt å ta båten ut av produksjon, og erstatte den med en helt ny modell – 5910 Big Ride. Forandringene i forhold til forgjengeren er ikke revolusjonerende: Skroget er forlenget med tre centimeter, samtidig som det er ni centimeter bredere. Yamarin forteller også at tyngdepunktet er flyttet lenger akter og at det er gjort justeringer i skrogkonstruksjonen. Summen av dette resulterer i bedre drivstofføkonomi, samt høyere topphastighet.

Kjent interiør

Interiøret i 5910 Big Ride vil ikke skille seg vesentlig fra slik du allerede finner det i 5810. På samme måte som i 5810 finner du to sitteplasser bak vindskjermen og muligheter for å rigge opp solseng forut. Finnene skryter imidlertid av et større instrumentpanel, med muligheter for mer utstyr til glede for den elektronikkglade skipper. Det er også ryddet plass til en hjelpemotor i motorbrønnen, en detalj fiskere og andre profesjonelle båtbrukere trolig vil sette pris på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer