Også BMW med lang utstyrsliste

Forrige søndag drev vi ap med de norske Kia og Hyundai-importørene, som opererer med voldsomt lange standardutstyrslister. Nå viser det seg at BMW leker den samme leken.

Også BMW med lang utstyrsliste
Publisert
Sist oppdatert

Vi fikk en rekke tilbakemeldinger fra våre lesere, etter at vi forrige søndag hadde det moro på Kia og Hyundais bekostning. Flere av de dem påpekte at Kia- og Hyundai-importørene ikke er alene om å fylle standarutstyrslistene med selvfølgeligheter. En av våre lesere ba oss titte nærmere på den norske BMW-importørens nettsider, noe vi gjorde. Og jammen viser det seg at BMW er like opptatt av å fremheve sitt høye utstyrsnivå som sine koreanske konkurrenter.

950.000 kroner

Hør bare hva vi fant på standarutsyrslisten til den utgående BMW 540iA, en bil til drøye 950.000 kroner: ABS-bremser, elektrisk oppvarmet bakrute, startsperre og ekstra bremselys. For å si det sånn - vi blir ikke spesielt imponert og må nok innrømme at vi regner dette utstyret som relativt selvsagt, selv når en bil koster en femtedel av det 540iA gjør.

Raus liste

Men BMW gir seg ikke med det. Standardutsyrslisten viser nemlig at du også får med instruksjonsbok på kjøpet. Oppvarmede forseter får den heldige 540-eieren også, for ikke å snakke om kjørelys. Man trenger ikke engang å betale ekstra for askebeger, sigarettenner eller bortfall av modellbetegnelse. Alt påspanderes av den gavmilde BMW-importøren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer