Også Mitsubishi med billig bilforsikring

Mens Storebrand og Gjensidige klynger seg til tradisjonelle bilforsikringsformer, kommer stadig nye aktører på banen med nye og enklere systemer.

Også Mitsubishi med billig bilforsikring
Publisert

Det er ikke noen nyhet at Mitsubishi tyr til utradisjonelle virkemidler for å forsøke å tiltrekke seg kunder. Mitsubishi-kunder har lenge fått fem år/100.000 kilometer nybilgaranti. Fra og med september i fjor fikk kundene i tillegg gratis service i fem år/60.000 kilometer. Nå introduserer Mitsubishi i samarbeid med Dial også en rimelig bilforsikring.

To forutsetninger

Det er imidlertid knyttet to viktige forutsetninger til den spesielle forsikringen. Du må ha opparbeidet deg minimum 50 prosent bonus i ditt nåværende selskap. I tillegg må du være minimum 23 år gammel. Det er med andre ord liten grunn for de yngste til å storme til nærmeste Mitsubishi-forhandler.

Kun to priser

Oppfyller du imidlertid disse kravene, har du muligheten til å tegne en helt ny type bilforsikring. Mitsubishi/Dial opererer nemlig kun med to priser, 3.500 kroner for Oslo-borgere, og 3.000 kroner for alle andre. Denne prisen gjelder uavhengig av om det er snakk om en Lancer, en Carisma eller en Pajero - og uavhengig av hvor stor motor du har. Prisen gjelder både nye og brukte biler og inkluderer 320 kroner i personskadeavgift til Staten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer