Også Toyota med rimelig bilforsikring

Full kaskoforsikring av en Celica: 3.950 kroner. Det blir realiteten når Toyota 1. mars introduserer sin egen bilforsikringsordning.

Publisert

Også Toyota har basert seg på "OBOS-modellen" og har kuttet ut alt som heter bonus-ordninger. Prisen er den samme uansett om du bor i Bergen eller Alta. Toyota driver heller ikke kjønnsdiskriminering, prisene er de samme for kvinner og menn. Men det er noen som diskrimineres - ungdom. Aldersgrensen er nemlig også hos Toyota satt til 23 år. Og det lønner seg heller ikke å sette forsikringen på mor eller far. For hvis "eieren" (mor) låner bort bilen til personer under 23 år (deg), blir du straffet med dobbel egenandel ved kaskoskade. Du finner mer om vilkårene 7852">her.

Høye egenandeler

Den ordinære egenandelen er på 5.000 kroner, det samme som hos Norsk Familieøkonomi. Men med Toyota bilforsikring må du ut med full egenandel ved kollisjon utenfor Norden og hvis du kjører på et vilt dyr. Både Norsk Familieøkonomi og OBOS lar deg slippe egenandelen ved slike ulykker. Toyota tar også 5.000 kroner i egenandel hvis du blir utsatt for tyveri eller brann. Hos Norsk Familieøkonomi slipper du unna med 3.000 kroner, hos OBOS med 3.500 kroner.

Lave priser

Likevel, Toyota bilforsikring er absolutt verdt å vurdere hvis du har en Toyota og bilen er mindre enn 10 år gammel. Prisene er lave, for eksempel slipper du unna med 2.850 kroner for en Toyota Yaris. (Du finner en fullstendig prisoversikt 7846">her.) Denne prisen inkluderer, som hos Norsk Familieøkonomi, både personskadeavgift til staten (320 kroner) og tredjemannsinteresse. Du får fri kjørelengde og gratis leiebil i ti dager ved kaskoskade.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer