Ojoj, her er den

Nå skal den visstnok ikke være så langt unna. Lexus LF-A nærmer seg endelig et ferdig produkt.

Foto: Automedia
Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spionfotografene har fanget den nye Lexus LF-A på test på Nürburgring. Nå har bilen knapt kamuflasje igjen, og hvis vi skal gjette er det ikke lenge før denne skal vises. Vi tenker da mest på Tokyo Motorshow som er nært forestående.

Som man kan se på bildene er bilen nå så og si gateklar og det eneste som er dekket til er lyktene foran og bak. Det spekuleres i at det blir trekantede LED-lys foran og LED-striper bak.

Motor

Det knytter seg naturlig nok mye spenning til motoren. Nissan har allerede høstet enormt med superlativer for sin GT R og vi regner med at Lexus verker etter de samme omtalene. Nissan kjører liten turboladet V6-er og firehjulsdrift, mens vi tror at Lexus velger uladet V10-er med bakhjulsdrift.

Spekulasjonene rundt effekt lå lenge på rundt 500 hestekrefter, men siden Lexus har holdt det gående i fire år med finsliping ligger nå spekulasjonene på opp mot 600 hester. Motoren er fortsatt en V10-er med et slagvolum på cirka 4,8 liter. Vi regner med at 8-trinns automatkasse etter samme system som IS F kan være en løsning som giroverføring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.