Hyundai Kona Electric

Øker rekke­vidden

Den er allerede populær. Med nesten fire mil lengre rekkevidde blir elbilen Hyundai Kona enda mer ettertraktet.

ØKER REKKEVIDDEN: Elbilen Hyundai Kona Electric er ettertraktet i Norge. Nå øker de rekkevidden ytterligere. Foto: Hyundai
ØKER REKKEVIDDEN: Elbilen Hyundai Kona Electric er ettertraktet i Norge. Nå øker de rekkevidden ytterligere. Foto: Hyundai Vis mer
Publisert

Én av Norges mest ettertraktede elbiler, Hyundai Kona Electric, øker den oppgitte rekkevidden fra 449 kilometer til 484 kilometer. Det melder importøren i en pressemelding torsdag.

- Dette er svært gledelige nyheter for alle som ønsker å kjøpe en praktisk og stilig elbil, med lang rekkevidde. Kona Electric har truffet det norske markedet svært godt, noe salgstallene bekrefter. At den nå får enda bedre rekkevidde gjør den til et opplagt valg for enda flere kunder, sier produkt- og pr-sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway.

Hvilke biler gjelder det?

Pr-sjefen har mye rett i dette: Kona har definitivt bevist at den leverer god rekkevidde, og elbilen er ettertraktet blant nordmenn. Med ytterligere 35 kilometer å finne ny lader på, blir situasjonen naturligvis enda bedre.

Denne oppgraderingen kan imidlertid ikke gjøres på biler som allerede er på veien. Tvert imot vil den kun gjelde biler produsert fra mars 2020, fabrikklevert med nye Michelin Primacy 4-dekk, heter det fra Hyundai Motor Norway.

Allerede på slutten av 2019 meldte Hyundai om oppgradering av el-SUV-en. Dette gjaldt leveringstid, hjemmelading, utsyr, tilkoblingstjenester og infotainment.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer