Omsider: Saab 9-3 SportCombi kommer

Stasjonsvognsutgaven av Saab 9-3 har verdenspremière på bilutstillingen i Genève

Publisert
Sist oppdatert

For å lykkes i det norske mellomklassemarkedet er det vesentlig for aktørene å kunne tilby stasjonsvognutgaver av sine modeller. For Saab har dette vært et klart handicap. Derfor er det med spesiell interesse vi her til lands kan forberede oss på å motta 9-3 SportCombi utpå høsten. Bildene er nettopp blitt frigitt, og selve bilen vil kunne beundres på Genève-utstillingen i mars.

Nytt Saab-marked

Mellomstore stasjonsvogner ble solgt i over en kvart million eksemplarer i Europa i fjor, og 70 prosent av dem var utstyrt med dieselmotor. Det var dermed på høy tid at Saab, etter å endelig ha utviklet et troverdig dieseltilbud, også viste at de tar denne dyptgående trenden på alvor. Det går ikke an å bygge sin fremtid som merke på en tendens som kunne komme til å ende opp med å ha som største og etterhvert eneste kundegruppe, amerikanske universitetsprofessorer...

Med andre ord stilles det store forhåpninger til nykommeren hos Saab; særlig kombinasjonen sterk diesel og stasjonsvogn kan nok vise seg å være et viktig element i veien ut av uføret for det tradisjonsrike bilmerket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer