Opel Astra GTC i ny drakt

Frister det med to dører og frekk design? Opels løsning er rett rundt hjørnet.

Opel Astra GTC i ny drakt
Publisert
Sist oppdatert

Neida, GTC er ikke ukjent. Todørsversjonen av Astra har eksistert i lengre tid, men først nå har vi fått se bilder av hvordan den blir når den snytes ut av nesa på siste generasjon Astra. Det blir forhåpentligvis også en helt annen kjøreopplevelse ettersom nye Astra i seg selv er et stort steg i riktig retning.

En verdig utfordrer?

Stegvis ankomst

Opel Astra GTC skal første gang vises for publikum under bilmessen i Frankfurt i september. Frem til da finner Opel det helt naturlig å slippe drypp av nyheter, helt frem til den endelige forløsningen. Med disse bildene er spenningen i forhold til utseendet utløst, og det gjenstår bare å få de konkrete spesifikasjonene og detaljene. De blir, etter Opels eget utsagn, utgitt 7. Juni. Da åpnes også ordrebøkene for signering. Det hele er, ikke overraskende, en nøye planlagt seanse frem til lanseringen 15. september. Pressen får derimot se den to dager tidligere. Flere spennende nyheter fra Opel underveis

Liten og slapp, eller stor og sterk

Bilen er basert på konseptbilen som stod presentert under fjorårets bilutstilling i Paris. Den endelige bilen vil bli en femseter, og kommer til å dele en del av de samme motoriseringene som sitt opphav. I tillegg vil den få en del snasent utstyr i forhold til chassisoppsett, og vi kan antagelig regne med en motorisering på toppversjonen som ikke kan betegnes som kjedelig. Den vil likevel bli å få med mer normal motorisering, på lik linje med sitt opphav, for de som ønsker det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer