Opel Astra stasjonsvogn

Bilen vil med all sansynlighet bli vist på bilutstillingen i Paris i september og vil bli en sterk konkurrent til de eksisterende stasjonsvognene i kompaktklassen.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil. Den nye stasjonsvognutgaven av Opel Astra ser mange ganger så bra ut som utgående modell. Bildene vi har denne gangen er også tatt på Nürburgring som har blitt et yndet sted for bilfabrikkene å teste nye biler.

Stor plass

Den nye stasjonsvognen skal være cirka ti centimeter lengre enn den utgående modellen og bakdørene er gjort større for å gjøre tilgangen til baksetet lettere. Opel har også lekket ut at bagasjerommet skal bli av de beste i klassen, akkurat som de har oppnådd med sin nye Vectra i mellomklassen. På bildene kan du også de at bagasjeluken er kuttet dypt nede i støtfangeren og vi regner med at det betyr en lav innlastingshøyde og lett adgang til lasterommet.

Motorer

Vi regner med at Astra stasjonsvogn vil bli utstyrt med stort sett de samme motorene som kombikupeen. Det vil si fire bensinmotorer og to dieselmotorer. Bensinmotorene har et slagvolum på 1,4, 1,6, 1,8 og 2,0 liter og yter henholdsvis 90, 105, 125 og 170 hestekrefter. De to dieselmotorene har begge 1,7 liter slagvolum og produserer henholdsvis 80 og 100 hester. Senere kommer også en ny 150-hesters dieselmotor og en 200-hesters turbomotor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer