Opel Corsa oppdateres

Dagens Opel Corsa har vært på markedet i over fire år. På tide med en gjennomgående fornyelse.

Foto: Opel
Foto: Opel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Opel Corsa har vært blant de viktigste bilene i B-segmentet (småbilene) siden den første gang dukket opp på markedet i 1982. Den utgjør over en fjerdedel av det totale Opel-salget. Det er nå fjerde generasjon, som vi prøvekjørte første gang høsten 2006, som gjennomgår en omfattende oppdatering. Dette er for øvrig en prosess i to stadier; i februar i år var Corsa gjenstand for forbedringer på områdene chassis, styring og enkelte motoriseringer.

Varme i rattet og sykkelstativ

Corsa fortsetter å tilby to spesielle elementer mange kunder setter pris på: FlexFix integrert sykkelstativ og varme i rattet - noe som er uvanlig i dette segmentet, men veldig behagelig på kalde vinterdager.

Trynefaktor

Stadium nummer to, som altså gjennomføres nå, er mer gjennomgripene og innebærer en relativt diskré ansiktsløftning (facelift). Det er hovedsaklig fronten som har fått gjennomgå og selv om man fortsatt vil gjenkjenne denne bilen som en Corsa, har den fått et litt mer dynamisk uttrykk, med lykter som nå har en fasong mer på linje med andre Opel-produkter som Insignia, nye Astra og Meriva. Dessuten er nedre del av grillen blitt videre, ribbene er erstattet av nettingmønster og en større logo er plassert i en litt mer prangende kromlist tvers over den øvre delen av grillen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer