Problemer for Opel Ampera-e

Opel har stoppet salget av den populære elbilen

Etter problemer med levering har norske Opel-forhandlere sluttet å skrive salgskontrakt av Ampera-e.

STOPPET SALG AV OPEL AMPERA-E: Caroline Westrup og Opel-ansvarlig Jon Inge Havreberg hos Mobile Oslo synes begge det er vanskelig å forholde seg til leveringen av elbilen Opel Ampera-e. Foto: Øystein Fossum
STOPPET SALG AV OPEL AMPERA-E: Caroline Westrup og Opel-ansvarlig Jon Inge Havreberg hos Mobile Oslo synes begge det er vanskelig å forholde seg til leveringen av elbilen Opel Ampera-e. Foto: Øystein Fossum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norske Opel-forhandlere har stoppet salget av elbilen Ampera-e. PR-sjef i Opel Norge, Stein Pettersen, er ikke helt enig i den formuleringen.

- Det er bare tull. Vi prøver å være ryddig med kundene våre. Vi har bare bedt forhandlerne våre om å sette kundene på venteliste - istedenfor å skrive nye kontrakter - inntil vi får kontroll på bilene som allerede har kontrakter, forklarer han til Dinside.

- Dette er ikke dramatisk for oss eller forhandlerne. Hovedgrunnen er å levere til de som har skrevet kontrakt, og nye kunder etter det. Ingenting tilsier at det endrer seg.

Sliter med levering

Opel har slitt med å levere biler til de norske elbilkundene. Mai og juni gikk stort sett bort på grunn av produksjonsstopp.

Størstedelen av produksjonen i juli, august og starten av september var det ferie på fabrikken, mens de få bilene som ble produsert ble sendt ut på det amerikanske markedet.

Dermed er det ikke blitt levert mye mer enn 1.000 Ampera-e til Norge. De siste kundene som tegnet kontrakt, fikk lovet levering to år fram i tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer