Opel Insignia blir ny til høsten

Den er hyllet av alle, og ble kåret Årets Bil i 2009. Nå fornyes den.

Opel Insignia oppdateres. Nå får den ny teknologi for å henge med i kampen.  Foto: Produsenten
Opel Insignia oppdateres. Nå får den ny teknologi for å henge med i kampen. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Opel Insignia ble hyllet ved sin fødsel, og fikk blant annet tittelen Årets Bil i 2009. Det gjorde nok en forskjell der og da, men Insignia har i ettertid ikke levd helt opp til forventningene. Nå kommer den kraftig oppgradert, og Opel går så langt som å kalle den nye Insignia. Vel, noe er i hvert fall nytt. Opel tar revansj

Nytt multimediasenter

Opel Insignia har nå fått et helt nytt underholdningssystem. Høyt oppe i dashbordet finner vi en åttetommers berøringsskjerm. Startbildet gir deg oversikt over radio, navigasjon, musikk og andre funksjoner som finnes i systemet.

Sammen med denne skjermen har Opel også montert en touch-pad nede bak girspaken. Der har du enkel tilgang til skjermen i midtkonsollen, og i stedet for å bla deg frem til en bokstav i en rullemeny, kan du heller skrive ønsket bokstav med fingeren på pad-en. Slik kan du for eksempel velge en bestemt sang, eller skrive inn et stedsnavn på GPS-en. Det er også mulig å bruke knappene på rattet til å bla på tradisjonelt vis.

Se flere bilder inn- og utvendig:

Dr. Motor har jobbet

For ikke lenge siden var vi i Rüsselsheim i Tyskland for å se hva Opel holder på med om dagen, og nye motoriseringer er en viktig del av hverdagen deres for tiden. Det får blant annet nye Insignia nyte godt av, for nå vil den få en svært sparsommelig dieselutgave, i tillegg til to nye bensinmotorer. Utslippet vil nå være under 100 gram CO2 per kilometer for den snilleste av dem alle, noe som klart må sies å være bra. TEST: Dette er kule lille Adam

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer