Opel klar med ny innstegsmodell

Opel Agila kommer etter mye usikkerhet til Norge til høsten.

Publisert
Sist oppdatert

Da vi skrev om denne bilen for ganske nøyaktig et år siden, var det usikkert hvorvidt Opel Agila ville tas hit til Norge. Lønnsomheten var naturligvis det det stod på, men etter mye om og men er man nå altså i mål. Agila blir å finne hos norske forhandlere.

Corsa-lillebror

Sammenlignet med forrige Agila blir den nye generasjonen en helt annen og langt stiligere bil. Opel Corsa virker å ha vært den største inspirasjonskilden, og både lengden og bredden har økt betraktelig i forhold til forgjengeren. Samtidig har den blitt lavere slik at proporsjonene er litt mer harmoniske.

Fra 130.000

Prisene kommer til å starte på 130.000 kroner. Motoren du da får med er på 1,0 liter og yter 65 hestekrefter. CO2-utslippet ligger på 120 gram. Det laveste utstyrsnivået heter Advantage, men foreløpig er det usikkert hva som følger med her. Trolig er det ikke all verdens.

Mer utstyr

Enjoy blir det andre utstyrsalternativet, og da får du ting som ESP, klimaanlegg, stereo og kjørecomputer. Prisen øker da til 145.000 kroner.

Et annet motoralternativ finnes også, men med kun 0,2 liter slagvolum og ti hestekrefter ekstra, er det neppe snakk om noen voldsom forskjell. Den større dieselmotoren som Agila også kan utstyres med, blir ikke tilgjengelig i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer