Opel klar med ny innstegsmodell

Opel Agila kommer etter mye usikkerhet til Norge til høsten.

Publisert
Sist oppdatert
Prisene kommer til å starte på 130.000 kroner.


Da vi skrev om denne bilen for ganske nøyaktig et år siden, var det usikkert hvorvidt Opel Agila ville tas hit til Norge. Lønnsomheten var naturligvis det det stod på, men etter mye om og men er man nå altså i mål. Agila blir å finne hos norske forhandlere.

Corsa-lillebror

Sammenlignet med forrige Agila blir den nye generasjonen en helt annen og langt stiligere bil. Opel Corsa virker å ha vært den største inspirasjonskilden, og både lengden og bredden har økt betraktelig i forhold til forgjengeren. Samtidig har den blitt lavere slik at proporsjonene er litt mer harmoniske.

Fra 130.000

Opel klar med ny innstegsmodell

Opel klar med ny innstegsmodell

 1. Store bilder


Prisene kommer til å starte på 130.000 kroner. Motoren du da får med er på 1,0 liter og yter 65 hestekrefter. CO2-utslippet ligger på 120 gram. Det laveste utstyrsnivået heter Advantage, men foreløpig er det usikkert hva som følger med her. Trolig er det ikke all verdens.

Mer utstyr

Enjoy blir det andre utstyrsalternativet, og da får du ting som ESP, klimaanlegg, stereo og kjørecomputer. Prisen øker da til 145.000 kroner.

Et annet motoralternativ finnes også, men med kun 0,2 liter slagvolum og ti hestekrefter ekstra, er det neppe snakk om noen voldsom forskjell. Den større dieselmotoren som Agila også kan utstyres med, blir ikke tilgjengelig i Norge.

Opel Agila kommer til Norge en gang i løpet av september.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Opel-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer