Opel kutter prisene: Insignia ned nesten 100.000 kroner

Har det rabla helt for Opel, eller....?

Nybilen kommer på markedet i november, og sammenlignet med tilsvarende versjon i år, har prisen gått ned nesten 100.000 kroner. Foto: Produsenten
Nybilen kommer på markedet i november, og sammenlignet med tilsvarende versjon i år, har prisen gått ned nesten 100.000 kroner. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har i lengre tid skrevet saker om Opels fremtid, ja til og med stilt spørsmål hvorvidt det finnes en. Alt har med andre ord ikke vært positivt ladet, men endelig kan vi komme med gladmeldinger, og det i store mengder.

I korte ordlag handler det om gavepakker til oss forbrukere, med mer utstyr for mindre penger. Dette høres ut som dårlig butikk, men ikke denne gangen. Modellspekteret skal ned i antall utstyrsversjoner. De tre-fire som blir igjen vil ha langt mer utstyr for langt mindre penger enn til nå. Hør bare her:

En fullspekket Opel Insignia Premium med 2-liters dieselmotor, 130 hk og automatgir, vil gå ned nesten 100.000 kroner i pris, altså nesten 20 %, sammenlignet med tilsvarende utstyrt bil av dagens modell.

Insignia-utgaven det er snakk om er dessuten den nye modellen, som først kommer på markedet i november.

Les mer om nye Insignia

Julenissen kom med andre ord tidlig i år.

Hvordan?

Tidligere har du kunnet skreddersydd en Opel. Det betyr at du har måttet velge blant en av flere utstyrsvarianter, med alternative motorer, girløsninger, to- eller firehjulsdrift, for deretter å huke av det utstyret du har villet ha på utstyrslisten. Dette er mildt sagt uoversiktlig, og det er et kostbart system. Det har også vært gjenspeilet i prisen på utstyret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer