Opel snart med ny viktig modell

Opel har akkurat lansert sin nye mellomklassebil Insignia. Om ikke alt for lenge kommer også neste generasjon Astra.

Publisert
Sist oppdatert

Insignia tar over etter Vectra og er sammen med Astra Opels kanskje viktigste modell. Dagens Astra ble lansert tidlig i 2004 og kom til Norge sommeren for snart fire og et halvt år siden. Snart er det imidlertid klart for en ny modell.

Astra videreføres?

Det betyr at dagens Astra nok får leve litt kortere enn de sedvanlige syv årene. I stedet tipper vi at den neppe blir mer enn seks år før en ny modell er hos forhandlerne. Om man som i tilfellet Insignia velger et helt nytt navn, er usikkert, men så langt tyder det meste på at man vil beholde Astra-betegnelsen.

Større

Som dere ser på bildene, vil neste generasjon Astra trolig bli noe mer langstrakt. Det kan se ut som den totale størrelsen øker. Avbildet er femdørsvarianten. Vi regner med at både en sportsligere tredørsversjon og en mer praktisk stasjonsvogn også kommer. I tillegg regner vi med at en kabriolet også vil bli å finne i modellutvalget.

Forbedret interiør

Opel har innrømmet at de må forbedre seg på interiørkvalitet. Det syns i nye Insignia hvor inntrykket er løftet merkbart fra utgående Vectra. Interiørerbildene av denne testbilen avslører at utviklingen fortsetter i nye Astra. En sportsknapp i midtkonsollen tyder også på at Opel vil videreføre sitt aktive understell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer