Opel Vectra som stasjonsvogn

Vectra stasjonsvogn er den tredje Vectra-modellen etter sedan og GTS. Den vises for publikum på bilutstillingen i Frankfurt i september, og kommer til Norge mot slutten av året.

Publisert
Sist oppdatert

Med et lastevolum på inntil 1.850 liter og en lastelengde på nesten to meter, kan den nye Vectra stasjonsvogn ta nesten like mye last som Omega. Grunnlaget for dette er den lange akselavstanden på 2,83 meter, den samme som i Opel Signum. Den har praktiske løsninger som systemet Flexorganizer for bagasjerommet, fjernbetjent bakluke og tilhengerfeste som kan skjules.

Mange spreke motorer

Motorutvalget spenner fra 100 til 211 hestekrefter. Det starter med en 1,6-liters bensinmotor med 100 hestekrefter. Videre vil Vectra stasjonsvogn også få de nye motorene som ble lansert i Signum. Det er en 2-liters turbomotor med 175 hestekrefter, en treliters dieselmotor med 177 hestekrefter og en 2,2 liters bensinmotor med direkte innsprøytning og 155 hestekrefter. Maksimal motorisering blir 3,2-literen med 211 hestekrefter.

Utstyr vi kjenner fra Signum

Vectra stasjonsvogn kan utstyres med den såkalte "Reiseassistenten" som vi først så i Signum. Reiseassistenten plasseres mellom de to ytterste plassene i baksetet. Den inneholder to foldebord, en kjøler, avfallsbeholder, koppeholdere, to 12 volts strømuttak og en holder til en transportabel DVD-spiller. Det er også en modul for Twin Audio, slik at man kan høre forskjellige programmer foran og bak i bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer