Opel viser Insignia Country Tourer

Den nye Insignia-utgaven er mer enn høyere bakkeklaring og beskyttende karosseridetaljer.

Firehjulstrekk, høy bakkeklaring, sterk dieselmotor og automatgir: Dette er en vinnerkombinasjon i Norge. Navnet på nykommeren er Opel Insignia Country Tourer, og er Opels svar på Allroad, XC70, Outback og lignende. Foto: Opel
Firehjulstrekk, høy bakkeklaring, sterk dieselmotor og automatgir: Dette er en vinnerkombinasjon i Norge. Navnet på nykommeren er Opel Insignia Country Tourer, og er Opels svar på Allroad, XC70, Outback og lignende. Foto: Opel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi visste allerede at Opel Insignia fornyes til høsten. Nå vet vi også at Opel kommer med en ny toppversjon, og den er spesielt interessant for nordmenn.

Insignia Country Tourer er en røffere og tøffere versjon av Opels store mellomklasse-stasjonsvogn. Det kan kanskje gi denne fine, men relativt lite solgte bilen en ny sjanse her til lands.

Den tilbys nemlig med en kombinasjon svært mange nordmenn verdsetter høyt: Diesel, firehjulstrekk og automatgir.

Og det er seriøse argumenter den nye modellen stiller med. Dieselmotoren er en bjørnesterk 2.0 CDTI med 163 hestekrefter og 350 newtonmeter dreiemoment (380 på overboost).

PRØVEKJØRT: Opel Insignia BiTurbo

Ny toppmodell

Opel Insignia Country Tourer skal ha verdenspremiere på bilutstillingen i Frankfurt i september. Den presenteres som en mer kompromissløs toppmodell i forhold til den eksisterende versjonen, Insignia Sports Tourer, som Opel posisjonerer som en både "sporty og elegant" stasjonsvogn. Country Tourer fremstår som røffere og vil konkurrere med blant annet Subaru Outback.

TEST: Fornyet Subaru Outback med diesel og automat

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer