Opel Zafira finpusses

Opel Zafira får en forsiktig midtlivsoppdatering med nye motorer og en finpusset design.

Publisert
Sist oppdatert
Oppdaterte Opel Zafira kommer til Norge i februar.


Opel har vært et forgangsmerke i klassen for syvseters fleksibiler. Nåværende generasjon har imidlertid skuffet oss noe, først og fremst når det kom til fleksibilitet hvor Zafira tidligere var klasseledende.

Nye motorer

Seteløsningene forblir imidlertid uforandrede. I stedet satser man på tre nye motorer. Minstemann er en 1,6-liters bensinmotor som nå skal yte 115 hestekrefter mot nåværende 105 hester. Forbruket har blitt marginalt lavere og ligger på 0,7 liter per mil.

Opel Zafira finpusses

Opel Zafira finpusses

 1. Store bilder


Takket være 10 ekstra hestekrefter, er 0-100-tiden senket fra 14,3 til 13,4 sekunder.

1,7-liters dieselmotor

De to andre motornyhetene går på diesel og måler 1,7 liter i slagvolum. Det svakeste alternativet får 110 hestekrefter og det sterkeste 125, men sistnevnte vil trolig ikke tas inn til Norge. I stedet satser man på den nåværende 1,9-literen med 120 hestekrefter.

Finpuss

Designmessig er det også visse endringer. Blant annet har grillen blitt innrammet av kromlister og den fremre støtfangeren henger nå mer sammen med grillen. I hekken er baklyktene er byttet ut.

Opel Zafira finpusses


Innvendig har man pyntet med litt krom og andre trimdetaljer, men hovedtrekkene er beholdt.

Februar

Oppdaterte Opel Zafira kommer til Norge i februar. Prisene er foreløpig ikke klare, men vi regner ikke med at det blir noen dramatiske endringer.

 • Store bilder finner du her.
 • Her finner du mer Opel-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer