Oppdatert Ford-kabriolet sommerklar

Hele Ford Focus-familien er nå oppdatert. Sist ut er kabrioleten.

Publisert
Sist oppdatert

Den ansiktsløftede utgaven av Ford Focus er allerede lansert og prøvekjørt. Men også kupékabrioleten CC skal få oppdateringene som kombien og stasjonsvognen hatt fått, pluss noen til. Dette til tross for at kabrioleten kun har vært på markedet i under et år. Den første utgaven blir dermed ekstremt kortlivet.

Endret front

Men noe særlig valg hadde man kanskje ikke ettersom de fleste av Fords modeller nå er tilpasset det reviderte formspråket som ble introdusert med S-Max og Mondeo. Og dermed får også Focus CC litt mer markante linjer spesielt i fronten. Men omtrent der stopper endringene også rent designmessig.

Små interiørforandringer

Heller ikke innvendig har man gått amok, men nøyer seg med noen nye materialer og et par ekstra teknologiske komfortfunksjoner som blant annet gjør det lettere å koble til MP3-spillere og USB-enheter. Stemmestyringsfunksjonen skal også være forbedret.

Mer stillegående diesel

Enkelte tekniske forandringer er det også. Blant annet skal den mest interessante motoren, 2.0 TDCi, nå være bedre avdempet og støyisolert, ikke dumt i en biltype som vanligvis ikke passer alt for godt til dieselmotorer. Fords 2,0-liter yter for øvrig 136 hestekrefter og 320 newtonmeter. Den nye dobbelkløtsjkassen Powershift som er tilgjengelig til denne motoren i vanlige Focus, vil dessverre ikke bli mulig å kjøpe til Focus CC foreløpig. I stedet får man en manuell sekstrinnskasse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer