Oppgradert Kia Sportage

Den nye Kia Sportage skal være forbedret på mange punkter og alle vordende Kia-kunder trenger ikke bekymre seg for prisene. De er fortsatt gunstige både for personbiler og varebiler.

Publisert

Tidligere var prisen en av de få gode grunnene til å kjøpe Kia Sportage. Dette skal nå være historie, og den oppgraderte modellen skal være forbedret å en rekke punkter, særlig på interiøret.

Mye nytt innvendig

Nye eiere av Kia kan i første rekke glede seg over elektronisk justering av innetemperatur ved hjelp av enhendel på rattet, nytt instrumentpanel og brytere, høydejusterbare sikkerhetsbelter, nytt setetrekk samtstrømuttak og bagasjenett i lasterommet.

Mindre støy

Dørene har fått ny utforming, noe som skal redusere vindstøyen. Nytt eksosanlegg skal ytterligere minske vibrasjoner og motorstøy.Kia leveres med det mest nødvendige, men for en beskjeden pris kan du få et betydelig løft på utstyrsnivået. For 13.500 kroner får du nemlig klimaanlegg, fem aluminiumsfelger, kufanger, takrail, to-farget lakkering, sideskjørt og skjermutbyggere.

Motorer

Kort Sportage kan leveres med både bensin- og dieselmotor. Bensinmotoren yter 118 hester og turbodieselmotoren yter 83 hester. Lang Sportage, som du kan lese om her, leveres kun med bensinmotor.

Priser

Kort personbil med bensinmotor: 248.400Kort personbil med dieselmotor: 254.800Kort varebil med bensinmotor: 175.850Kort varebil med dieselmotor: 180.850Lang personbil med bensinmotor: 269.900Lang varebil med bensinmotor: 189.000

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer