Oppgradert Mercedes SL offisiell

Det har gått en stund siden vi kunne vise dere et avslørende bilde av den oppdaterte versjonen av Mercedes SL. Nå er den offisiell.

Publisert
Sist oppdatert

Endelig er alle bildene og de fleste tekniske data på plass. Mercedes-Benz SL har fått en midtlivsoppdatering. Nok en, kan kanskje tillegges. Det er ikke mer enn snaut et par år siden forrige oppdateringer var på plass. Men stadig fornying er nødvendig, det er nemlig ennå lenge til det kommer en helt ny modell.

Ansiktsløft

Mens forrige facelift fokuserte mest på det tekniske, er det designen som har vært viktigst denne gangen. Mest oppsiktsvekkende er fronten som har blitt radikalt annerledes, og spesielt frontlyktene er tydelig inspirert av de man finner på den kupélignende sedanen CLS. Grillen har nå kun en rille i midten og snuten har blitt spissere. Panseret er også nytt og preges av to markerte muskelpølser. I det store og det hele er dette en klart mer brautende og aggressiv front. Men om den er mer elegant kan jo diskuteres.

I hekken er det bakfangeren som er den største nyheten. Denne er nå formet som en diffusor og dessuten pyntet med et par nye enderør på sidene.

Interiør

Innvendig er endringene relativt beskjedne. Instrumentene er nydesignede og rattet erstattet med et nytt. I tillegg er setene forbedret og de kan dessuten leveres med Airscarf, et varmluftsystem som holder føreren litt varmere når det er kaldt i lufta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer