Oppgradert Toyota Hiace

Hiace kommer nå med en større oppfriskning, med ny front oppgradert interiør, nye motorer og fortsatt mulighet for firehjulsdrift.

Publisert
Sist oppdatert

For litt siden gikk det rykter om at Hiace ville forsvinne fra det norske markedet. Hvor dette ryktet kom fra vet ikke vi, men noen trofaste brukere av bilen kom i bekymrede eposter med fortellinger om at verden ville bli et mer komplisert sted å brødfø seg i uten Hiace på laget.

Nå virker det som "faren" er over, og at alle som er avhengig av Hiace kan puste lettet ut. Den nye modellen er forbedret på en rekke punkter og det mest i øynefallende er den nye fronten som ligner litt på Landcruiser 100. Baken og selve lasterommet er det samme som før. Du kan også velge to sidehengslede bakdører i stedet for én som åpnes oppover. Dashbordet er også forbedret og ser nå mye mer personbilaktig ut, og ikke så trist som det har vært til nå.

Motorer og varianter

Alle varianter av Hiace leveres med en 2,5-liters dieselmotor med enten 95 hestekrefter og 230 newtonmeter eller 117 hestekrefter og 294 newtonmeter. Begge motorene kan leveres i både kort og lang variant. I tillegg kan også både kort og lang modell leveres med firehjulsdrift sammen med 117-hesteren.

Kort Hiace

Hiace kort 4-d D-4D 95hk basic.Hiace kort 5-d D-4D 95hk std.Hiace kort 5-d D-4D 95hk delt bakdør. Hiace kort 5-d D-4D 117hk std.Hiace kort 5-d D-4D 117hk std dør med blending.Hiace kort 5-d D-4D 117hk delt bakdør.Hiace kort 5-d D-4D 117hk delt bakdør med blending. Hiace kort 5-d 4WD D-4D 117hk std.Hiace kort 5-d 4WD D-4D 117hk std dør med blending.Hiace kort 5-d 4WD D-4D 117hk delt bakdør.Hiace kort 5-d 4WD D-4D 117hk delt bakdør med blending.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer