Opphørssalg hos Daewoo

Vi skrev allerede i 2004 at våre lesere ikke måtte finne på å kjøpe Daewoo uten å ha fått med seg saftige prisrabatter. Dette skulle vise seg å være et godt tips.

Daewoo Lacetti 1.6: Nå 173.000 kr
Daewoo Lacetti 1.6: Nå 173.000 kr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 1. februar opphørte Daewoo å eksistere som merke i Norge (1. januar i Vest-Europa forøvrig). Fra og med denne datoen skiftet nemlig Daewoo navn til Chevrolet.

Dette er ingen fersk nyhet for DinSide Motors lesere. Vi informerte nemlig om navnebyttet allerede i oktober 2004, i artikkelen "Billigsalg hos Daewoo?". I denne artikkelen skrev vi også at ingen lenger burde kjøpe Daewoo uten å kreve store prisavslag.

Inntil 20.000 kr i rabatt

Nå viser det seg at vårt råd var betimelig. Den norske Daewoo/Chevrolet-importøren tilbyr nå mellom 15.000 og 20.000 kroner i rabatt på restopplaget av sine Daewoo-modeller. Rabattene gjelder i alle landets 26 Daewoo-forretninger.

Hundre biler igjen?

Vi mener imidlertid ikke at våre lesere skal nøye seg med denne rabatten. Salget av de resterende Daewoo-modellene har gått tregt og vi antar at det fortsatt befinner seg opp i mot hundre eksemplarer igjen ute hos forhandlerne. Vi ser derfor ikke bort i fra at det er fullt mulig å forhandle seg frem til ytterligere prisavslag hvis du vurderer å kjøpe en av Europas siste Daewooer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.