Opphørssalg hos Daewoo

Vi skrev allerede i 2004 at våre lesere ikke måtte finne på å kjøpe Daewoo uten å ha fått med seg saftige prisrabatter. Dette skulle vise seg å være et godt tips.

Daewoo Lacetti 1.6: Nå 173.000 kr
Daewoo Lacetti 1.6: Nå 173.000 kr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 1. februar opphørte Daewoo å eksistere som merke i Norge (1. januar i Vest-Europa forøvrig). Fra og med denne datoen skiftet nemlig Daewoo navn til Chevrolet.

Dette er ingen fersk nyhet for DinSide Motors lesere. Vi informerte nemlig om navnebyttet allerede i oktober 2004, i artikkelen "Billigsalg hos Daewoo?". I denne artikkelen skrev vi også at ingen lenger burde kjøpe Daewoo uten å kreve store prisavslag.

Inntil 20.000 kr i rabatt

Nå viser det seg at vårt råd var betimelig. Den norske Daewoo/Chevrolet-importøren tilbyr nå mellom 15.000 og 20.000 kroner i rabatt på restopplaget av sine Daewoo-modeller. Rabattene gjelder i alle landets 26 Daewoo-forretninger.

Hundre biler igjen?

Vi mener imidlertid ikke at våre lesere skal nøye seg med denne rabatten. Salget av de resterende Daewoo-modellene har gått tregt og vi antar at det fortsatt befinner seg opp i mot hundre eksemplarer igjen ute hos forhandlerne. Vi ser derfor ikke bort i fra at det er fullt mulig å forhandle seg frem til ytterligere prisavslag hvis du vurderer å kjøpe en av Europas siste Daewooer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer